spravce_majetku_logo

Blog - Revize a opravy majetku bez starostí

Jsou pro vás pravidelné revize majetku peklo? S aplikací Správce majetku již nebudou!

Stává se vám, že zapomenete na revize např. kávovaru v kanceláři? V aplikaci Správce majetku jsme to vyřešili, díky připomíná revizí, které si na majetku můžete nastavit a následně vám přijde notifikace email a přímo v aplikaci, že se blíží doba další kontroly majetku.

Proč se vůbec musí revize majetku provádět?

Jsou opravy majetku ve vaší organizaci problém?

Občas se něco rozbije a je potřeba, aby se majetek opravil. Často se může stát, že čekáte než se majetek opraví a nakonec zjistíte, že opravu ještě nikdo nezačal řešit. V aplikaci Správce majetku máte přehled o žádostech o opravu, zároveň pokud někdo o opravu požádá příjde všem správcům dané místnosti, ve které je majetek umístěn notifikace emailem a v aplikaci.

Jak fungují žádosti o opravu ve Správci majetku?

Pojďme si to vysvětlit na příkladu.: Ve vaší organizaci máte rozdělené kanceláře pro každého pracovníka. Paní Hana, zjistila, že jí přestala fungovat rychlovarná konvice, naskenovala tedy QR kód, který je na štítku na konvici. V kartě majetku následně požádala o opravu. Notifikace o nové žádosti přišla na všechny správce majetku, kteří jsou přiřazení v její kanceláři. V tomto případě na paní Janu, která pracuje v účtárně jako Správce majetku a na pana Ondřeje, který pracuje jako Správce budovy a zajišťuje opravy a revize majetku. Pan Ondřej si následně vyzvedl rozbitou konvici u paní Hany a odeslal jí na záruční opravu. Poté co se konvice vrátila, odklikl v aplikaci, že je majetek opraven a odnesl jí zpět paní Haně do kanceláře. Na kartě majetku u této rychlovarné konvice je nyní vidět záznam o historické opravě. Proces opravy je takto dokončen.

Zajímá vás více o revizích a opravách majetku v aplikaci Správci majetku?

Podívejte se do naší dokumentace nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.